Yaşam

Yoğun İlgi Gören Ara Şenliğimiz Sona Erdi

Çorlu Belediyesi’nin yarıyıl tatilinde çocuklara yönelik hazırladığı tiyatro ve atölye çalışmalarının yer aldığı “Dönem Şenliği” sona erdi. Buz pateni pisti 19 Şubat 2024 Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

Çorlu Belediyesi tarafından 19 Ocak 2024 Cuma günü okulların kapatılması ve buz pateni pistinin hizmete açılmasıyla başlayan “Dönem Şenliği” tiyatro ve atölye çalışmaları 4 Şubat 2024 Pazar günü sona erdi.

Yıl Ortası Şenliği etkinlikleri kapsamında Mikropis, Şeker Diyarındaki Maşa ile Ayı, Arı Vızıltısı, Haylaz Maymun, Kovboy Rıfkı, Çiftlikteki Hırsız, Kardan Adamın Sezonluk Macerası, Arkadaşım Dalmaçyalı, Kırmızı Başlıklı Kız, Kırmızı Başlıklı Kız, Sağlıklı gösteriler Ünal Baysan Kültür Merkezi ve Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde yapıldı. Gülümsemeler, Arı Maya ve Mükemmellik Ülkesinde Alice gibi tiyatro oyunları sahnelenirken, litografi, ahşap ve kum sanatı, sevimli palyaçolar ve küçük disko (İbiş Neşe Abla gösterisi) üzerine atölyeler düzenlendi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ara Şenlik etkinliklerinin tamamının ücretsiz olarak yapıldığını ve buz pateni pistinin 19 Şubat 2024 Pazartesi gününe kadar hizmet vermeye devam edeceğini belirterek, “Ünal’da düzenlediğimiz Ara Şenlik etkinliklerimizde her gün binlerce çocuğu ağırladık. Baysan Kültür Merkezi ve Memduh Şevket Esendal Sahnesi.

Her gün sabah 10.00’dan akşam 21.00’e kadar devam eden, oldukça keyifli, eğlenceli ve öğretici şenliğimizde misafirimiz olan sevgili çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın yüzlerinin bir nebze de olsa gülümsediğini görmek, onların mutluluğuna ortak olmak bizi çok mutlu etti. “Sevgili çocuklarımızla yepyeni etkinliklerde yeniden bir arada olacağız.” söz konusu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu